Η απογύμνωση της Αριστεράς

Έπεσε στα χέρια της «αμαχητί» ο λαός.
Για να ξεφύγει από τα νύχια της δήθεν ανόσιας Δεξιάς και από την ανέντιμη διακυβέρνηση  του Κέντρου.

Όσο όμως την ζούσε την Αριστερά, όσο την πλησίαζε, όσο την συναναστρεφόταν,  αντιλαμβανόταν ότι τόσο και λιγότερο την γνώριζε. Την έχανε από μπροστά του, όπως χάνεις κάποιον που συνεχώς σου μεταμφιέζεται. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ίδια η … επάρατη Δεξιά αλλά καμουφλαρισμένη με φτιασίδια και με μάσκες.

Στα μπαλκόνια οι κυβερνώντες Αριστεροί ήταν ίδιοι και απαράλλακτοι με τους ομοϊδεάτες τους. Στις φωνές και στα συνθήματα πιστά αντίγραφα των προηγούμενων. Στην πράξη όμως καμμία διαφορά με αυτούς που αιώνια κατηγορούσαν. Ακόμη και το περπάτημα και το ντύσιμο ήταν αμερικάνικο. Ακόμη και η γλώσσα η καθαρεύουσα την οποία εχθρεύονταν, είχε τεθεί στην υπηρεσία τους οσάκις την χρειάζονταν. Αυτοαποκαλούνται μέχρι και σήμερα «η Αριστερά» και όχι «η Αριστερή»! Στα έντυπἀ τους αναφέρουν, ότι ι οπαδοί των ποδοσφαιρικών ομάδων εισέρχονται από την «Θύρα» τάδε και όχι από την «Πόρτα»! Τα πάντα επιτρέπονται, όταν θέλεις να εξαπατήσεις κάποιον εξαγιάζοντας τον δόλιο σκοπό σου.

Κ α ι   ή ρ θ ε   η   ν τ ρ ο π ή .
Επειδή τα συνθήματά τους στην πρακτική εφαρμογή αποδείχθηκαν ανεδαφικά, κατέφυγαν στην σχιζοφρενική συμπεριφορά. Παρουσιάζονται να είναι και με το φίλο αλλά και με τον εχθρό, και με τον Θεό αλλά και με τον δαίμονα.
Ψηφίζουν μέτρα εναντίον των πάμφτωχων, των αναπήρων, των βαριά ασθενών και ετοιμοθανάτων. Και την ίδια στιγμή βγαίνουν έξω από το Κοινοβούλιο, κρατούν πανώ και κραυγάζουν μαζί με τους διαδηλωτές, ότι αυτά τα μέτρα είναι αντιλαϊκά και θα πρέπει να καταψηφισθούν!!

Ό χ ι ,   Θ ε έ   μ ο υ
Ανεχθήκαμε να μας εκμεταλλεύονται, ανεχθήκαμε να μας υποτιμούν
Αλλά όχι να μας περάσουν και για τρελλούς!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s