Είστε σίγουροι, ότι έχουμε δημοκρατία;

Λίγα χρόνια πριν καιγόταν όλη η Αθήνα και δεν τιμωρήθηκε κανένας … εκτός από τον αρμόδιο τότε υπουργό, ο οποίος προήχθη σε Πρόεδρο Δημοκρατίας!

Οι βόμβες μολότωφ στην περιοχή των Εξαρχείων είναι περισσότερες από τα άνθη των γύρω δένδρων αλλά κανένας δεν συλλαμβάνεται.

Λεωφορεία καίγονται με αργές και «άνετες» διαδικασίες αλλά κανένας ένοχος πάλι δεν βρίσκεται ή και αν βρεθεί απολύεται σε λίγο.

Παιδιά του Ρουβίκωνα καίνε τα πάντα με άνεση που την έχουν τα παιδιά όταν παίζουν καταστροφικό παιχνίδι και παραμένουν άγνωστοι και ασύλληπτοι

Στο Άγιον Όρος υπάρχει μια «μαρτυρική» μονή Εσφιγμένου με δυναμικό άνω των 100 μοναχών. Αυτοί διώκονται επειδή διαφωνούν με την πολιτική του Οικουμενικού Πατριάρχη, ο οποίος επιδιώκει την Ένωση των Εκκλησιών. Εισέβαλαν λοιπόν μερικοί μοναχοί ξένοι προς την μονή για να την καταλάβουν και κάποιος μοναχός πέταξε εναντίον τους βόμβα μολότωφ.
Ε! λοιπόν. Τιμωρήθηκε ο γέροντας ηγούμενος της μονής με κάθειρξη 20 ετών ως ηθικός αυτουργός!! Δηλαδή με ισόβια κάθειρξη, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την ηλικία του.

Κ α ι   δ ε ν   μ ί λ η σ ε   κ α ν ε ί ς .
Τ έ τ ο ι ε ς   ώ ρ ε ς   τ ι   ν α   π ε ι ς ! !

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s