Δεν ντρεπόμαστε όλους αυτούς που ανεχόμαστε;

– Καταφθάνουν με σάπια πλοιάρια χιλιάδες πρόσφυγες καθημερινά και τους αντιμετωπίζουμε όπως τα χελιδόνια την άνοιξη. Θα έρθουν και θα πετάξουν να φύγουν, αφού πρώτα λιασθούν!!
Αμ δέ! Γέμισαν τα νησιά, τα σύνορα, τα λιμάνια. Έγινε το αδιαχώρητο και το … εκκρηκτικό. Άντε τώρα να τους σταματήσεις.

– Μπήκαν στη χώρα μας οι ξένοι απρόσκλητοι ζητούντες άσυλο και τους το δώσαμε. Και δίκαια. Διαλέγουν όμως αυτοί τον τόπο που θα μείνουν, ως κυρίαρχοι της χώρας μας, και φθάσαμε στο σημείο να επαπειλούνται πολεμικές σειρράξεις με τα Σκόπια, που δεν τα πηγαίνουμε και τόσο καλά.

– Έχουν εισέλθει στη χώρα μας πάνω από 50 000 ξένοι, κυρίως νέοι (κατέλαβαν δυστυχώς το χώρο που άφησαν τα δικά μας παιδιά), νέοι δυναμικόι, αποφασισμένοι για όλα. Κρατούν τα μωρά στην αγκαλιά τους, τον κόσμο τους ολόκληρο. Και μεις;
Ούτε τους καταμετράμε ούτε τους παρακολουθούμε, ούτε τους προστατεύουμε ούτε τους ταΐζουμε ούτε τους περιφρουρούμε. Όλες αυτές τις υπεύθυνες δουλειές τις έχουμε αφήσει σε ξένους, άγνωστους, ίσως και ύποπτους. Στις        ΜΚΟ

—  Αποδείχθηκε, ότι αυτοί των ΜΚΟ δεν είναι όλοι τους απλοί αλτρουϊστές ή ιδεολόγοι. Ανάμεσά τους κρύβονται και προβοκάτορες , υπηρέτες αλλοτρίων συμφερόντων, τυχοδιώκτες, κλπ. Παρά ταύτα καμμία υπεύθυνη αντίδραση! Η μεταχείρηση των εισβαλόντων 50 000 ξένων στη χώρα μας έχει αφεθεί σε ξένους και αγνώστους!

– Το κράτος δεν μεριμνά και για τους άτυχους συμπατριώτες μας, των οποίων τα χωράφια έχουν καταστρέψει οι μετανάστες, των οποίων τα σπίτια βρίσκονται στην καρδιά του κοινωνικού αυτού ηφαιστείου.

– Δεν μεριμνά το πεθαμένο κράτος ούτε για τον αποκλεισμό των σιδηροδρομικών γραμμών και των εθνικών οδών. Στη δεινή οικονομική κατάσταση που βρισκόματε αυτό μας έλειπε!!

Κ α ι   δ ε ν   τ ε λ ε ι ώ σ α μ ε
–  Οι ξένοι μετανάστες συνεχίζουν να έρχονται
– Οι ξένοι «φιλάνθρωποι» των ΜΚΟ συνεχίζουν να δημιουργούν όλο και σοβαρότερα προβλήματα
– Και το κράτος συνεχίζει να βρίσκεται στην νεκρική του κλίνη. Και μάλιστα όχι μόνο λόγω ανικανοτητας αλλά και λόγω … πεποιθήσεως.

Έ ω ς   π ό τ ε ;
Μέχρι που να γίνει το κακό
Ή μέχρι που να ξεσηκωθεί ο λαός!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s