Η Γέννεση της Γενοκτονίας

Η Γενοκτονία δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Έχει γέννηση και ανάπτυξη μέχρι να δώσει τους αποτρόπαιους «καρπούς» της.

«Ο αντισημιτισμός του Χίτλερ αποτελεί γέννημα της Ανατολικής Ευρώπης. Στη Δυτική Ευρώπη και στη Γερμανία ο αντισημιτισμός βρισκόταν ακόμα σε ύφεση, στην αλλαγή του αιώνα … Στην Ανατολική όμως και Νοτιοανατολική Ευρώπη, όπου οι πολυάριθμοι Εβραίοι αποτελούσαν, εκούσια ή ακούσια, κράτος εν κράτει, ο αντισημιτισμός ήταν (και είναι;) ενδημικός και φονικός. Εκεί δεν γινόταν λόγος για αφομοίωση και ενσωμάτωση, αλλά για εκδίωξη και εξόντωση».
(«Το φαινόμενο Χίτλερ»  Σεμπάστιαν Χάφνερ  εκδ. Εκρεμές  Μάιος 2005 σελ. 20)

Την εκτέλεση της ιδέας του Εβραϊκου αντισημιτισμού την υπέθαλψε ο Γερμανικός μεγαλοϊδεατισμός με κύριο εκτελεστή τον Χίτλερ

Σε τι διαφέρει λοιπόν ο Τουρκικός μεγαλοϊδεατισμός και τα αίτιά του από τον προηγούμενο; Οι λαοί τους οποίους εξόντωσε, Αρμένιοι κυρίως και Πόντιοι, υπερήχαν των Τούρκων σε όλα.

Η μετουσίωση της θεωρίας σε πράξη είναι εκδίωξη και εξόντωση. Τώρα, πού τελειώνει το ένα και πού αρχίζει το άλλο δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί. Ἠ ορθότερα το ένα προηγείται οπωσδήποτε του άλλου. Το δεύτερο είναι αποτέλεσμα του πρώτου μέσα στο χρόνο.

Άρα Γενοκτονία είναι η εξόντωση οιουδήποτε πλήθους ατόμων, όταν ο διώκτης έχει σκοπό νά αφανίσει ολόκληρο τον λαό, ανεξάρτητα από το αν θα κατορθώσει ή όχι να φέρει ολοκληρωτικά εις πέρας το σατανικό του έργο

Ε π ί   τ ο υ   π ρ ο κ ε ι μ έ ν ο υ .
Πόσο επιπόλαιος, μικρόνους, αφελής, ανιστόρητος, ίσως και εμπαθής μπορεί να είναι κάποιος που εκφέρει, έτσι απερίσκεπτα ή και υποβολιμαία, γνώμη για κάτι στο οποίο δεν έχει γνώσεις, δεν έχει εμβαθύνει.
Για κάτι το οποίο μπορεί να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στην Πατρίδα του, και μάλιστα στην εποχή που βρίσκεται σε δεινή κατάσταση!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s