Ο φόβος πλανάται πάνω από τη χώρα

Ο   φ ό β ο ς   ε ί ν α ι   ο   π α τ έ ρ α ς   τ η ς   α ν α σ φ ά λ ε ι α ς .
Την τελευταία την ζούμε επί 5-6 χρόνια τώρα και μας έχει προκαλέσει σύγχιση, αποπροσανατολισμό, τάσεις φυγής και ώθηση προς πράξεις απελπισίας.
Τώρα βιώνουμε και τον διαρκή φόβο, ό,τι χειρότερο για ένα λαό. Κινδυνεύεις από παντού. Δεν υπάρχει σημείο στο οποίο να μπορείς να καταφύγεις για να σωθείς. Δεν υπάρχει όπλο για να τον καταπολεμήσεις. Ἔχασαν όλα την αξία τους και απογύμνωσαν τους ανθρώπους καθιστώντας τους ανίκανους μπροστά στο κακό.
Τα πάντα έχουν ανατραπεί. Αυτοί που ορκίστηκαν να προασπίζουν τα δικαιώματά σου είναι οι διώκτες σου. Αυτοί που θα αντιμετώπιζαν τον εχθρό έγιναν θύματά του. Εκείνοι που τόσον καιρό έκτιζαν φρούρια για να οχυρωθείς δήθεν πίσω από αυτά, τα άφησαν και έπεσαν σωροί από πέτρες και χώματα επάνω στο κεφάλι σου.

Τ ώ ρ α   ο   φ ό β ο ς   έ γ ι ν ε   ά μ ε σ ο ς.
Το κακό επιβουλεύεται τη ζωή σου. Δεν υπάρχει κράτος:
– Βουλευτής έξω από το Κοινοβούλιο κινδύνευσε άμεσα, αν και περιβαλλόταν από χιλιάδες συμπολιτών του και από οπλισμένους αστυνομικούς.
– Οι ένοχοι δεν είχαν κρύψει τα πρόσωπά τους, δεν αποπειράθηκαν να απομακρυνθούν (αν δεν ντρεπόντουσαν αυτό θα το έκαναν οι αστυνομικοί!!). Παρέμειναν θρασύτατα στον τόπο του «εγκλήματος» ως κυρίαρχοι σε αυτό το χώρο.
– Κανένας δεν τιμωρήθηκε αλλά και δεν θα τιμωρηθεί. Οποιαδήποτε ποινή και αν επιβληθεί, θα βρεθεί φόρμουλα για να βγούν και θα βρεθούν και αυτοί που θα τους υποστηρίξουν ακόμη και μέσα στο Κοινοβούλιο.
– Κανένα κόμμα δεν ασχολήθηκε με τους ενόχους ούτε με τον κινδυνεύσαντα βουλευτή. Η προσπάθεια όλων έγκειτο στο να αποκομίσουν κάποια κομματικά οφέλη!

Ε π ι μ ύ θ ι ο ν
Ο φόβος είναι ο χειρότερος σύμβουλος του ανθρώπου
Ο φόβος είναι ο πατέρας της εξέγερσης

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s